OM daniel haynes

Kock

Födelseår:

1991.

Familj:

Sambo.

Yrkeserfarenhet:

Esperanto, Eat, Tap Room, Combination.

Tävlingsmeriter:

Inga.

Lagar och äter helst:

Allt som lockar fram wow-effekten.

Styrka i köket:

Gör det som krävs för att uppnå målen som är satta.

Favoritkrog:

Geranium, Fäviken Magasinet, Robertas i Brooklyn.

Inspereras av:

Andra ambitiösa människor.

Bästa matminne:

Geranium juli 2014.

Bästa tips i köket:

Strukturera arbetet och jobba rent.

Förebild/er:

Sayan Isaksson, utan denna människa så hade jag inte varit där jag är idag.

Hobby:

Fördjupa sig i mat och dryck i kombination.

Det gör jag om 5 år:

Sätter fotavtryck inom restaurangbranschen.

Vilken kökspryl kan du inte leva utan:

Pennan, sharpie.

Nuvarande arbetsplats:

Combination, Tap Room.

Maila Daniel:

daniel.haynes@kocklandslaget.se