Vi söker elever för vår satsning mot OS

Vill du vara elev i Världens framgångsrikaste Kocklandslag?
Vi vill att du är mellan 18-23 år och vill utvecklas tillsammans med oss. Är du uthållig, har lätt för att lära och ett brinnande intresse för matlagning tror vi att du är rätt person för oss.
Blir du utvald kommer du bli en del av teamet kring Kocklandslaget. Du förväntas närvara på samtliga träningstillfällen fram till OS i oktober 2016 och dessa är förlagda till vårt träningskök på Electrolux huvudkontor i Stockholm. Du förväntas även träna och förbättra dina uppgifter tilldelade av vår lagledare mellan träningarna.

Vill du tillsammans med oss vara med på resan mot OS i Erfurt 2016 vill vi att du:
–Skriver en kort presentation av dig
– Bifogar 3 st referenspersoner
– Bifogar medlemsnummer i Svenska Kockars förening (ett krav för att vi ska behandla ansökan)
– Bifoga 1 st recept och bild beräknat för 4 personer med en varmrätt baserad på valfri detalj från svensk gris samt Santa Maria Tellicherry Pepper om du söker som kockelev. Lägg även upp en bild på instagram eller facebook och tagga oss. Märk bilden med #kocklandslagetnästa. Foto med mobilkamera räcker och tänk på att fota rätten snett uppifrån så att allt syns. 
– Bifoga 1st recept och bild beräknat på 4 personer med en dessert baserad på valfri choklad med Santa Maria Tellicherry Pepper om du söker som konditorelev. Lägg även upp en bild på instagram eller facebook och tagga oss. Märk bilden med #kocklandslagetnästa. Foto med mobilkamera räcker och tänk på att fota rätten snett uppifrån så att allt syns. 
Vi vill ha din ansökan senast måndag 25/5 kl 12.00.
Blir du utvald till audition måste du kunna vara i Stockholm onsdagen den 11/6.

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan?
Sänd den till: fredrik.andersson@kocklandslaget.se