Samarbetet forsätter med Martin & Servera

 

Svenska Kocklandslaget fortsätter samarbetet med Martin & Servera

Martin & Servera har varit stolt samarbetspartner till Svenska Kocklandslaget under många år. Nu är det klart att det goda samarbetet fortsätter under OS-satsningen 2020. 

Martin & Servera är en viktig supporter till restaurang- och storköksbranschen. Att medverka i branschprojekt och stödja utvecklingen i restaurang- och storkökssektorn är en naturlig del av verksamheten.

”- Det här är ett samarbete vi vårdar och gillar, säger marknadsdirektör Kristina Ossmark. Under fyra års samarbete skapar vi en god relation med alla landslagskockarna. Vi har starka kommunikationskanaler till marknaden, så man kan säga att vi också bidrar till att göra kockarna synliga i branschen under resan fram till OS.”

Tillsammans med dotterbolagen Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött ser vi till att leverera rätt råvaror till laget. Ett dedikerat team ser till att Kocklandslaget får exakt de produkter och det stöd de önskar.

Fredrik Andersson, lagledare för Svenska Kocklandslaget: 

”- Samarbetet med Martin & Servera är otroligt viktigt för vår satsning mot VM 2018 och OS 2020. Deras engagemang, kunskap och nätverk av Sveriges bästa producenter och råvaror gör Martin & Servera till en viktig pusselbit i utvecklingen av svensk gastronomi. Vi känner oss trygga i samarbetet och kan lägga fokus på att laga världens bästa tävlingsmat.”

Kontaktperson:

Martin & Servera: Kristina Ossmark, marknadsdirektör, +46 70 644 23 14

Svenska Kocklandslaget: Fredrik Andersson, lagledare, +46 70 537 21 99