En hyllning till det kreativa Sverige

Sverige är ett framstående land inom både mat och dryck och den svenska kreativiteten ligger även till grund för en spännande utveckling inom mode, tech och musik. Med initiativet Tomorrows Table vill The Absolut Company hylla den svenska kreativiteten.  

 

Under Tomorrow’s Table teamar Kocklandslaget upp med The Absolut Company, tillsammans hyllar vi utvalda personer från våra kreativa näringar för just deras kreativitet och de tolkas i både mat och dryck under en middag i deras ära. 

 

”Vi strävar alltid efter att tänka nytt och kreativt i vårt arbete i Kocklandslaget, därför kändes det givet att vara med i ett intiativ som hyllar likasinnade från andra branscher! Det är ett spännande projekt där vi verkligen visar hur vi kan skapa oväntade, gränsöverskridande möten” - Fredrik Andersson

 

Först ut att hyllas var en av våra största modeskapare Carin Rodebjer. Hon tolkas under en kväll av Sebastian Petterson och Anders Karlsson från Kocklandslaget samt av Michael Bergström och Jakob Sundin från bartenderkollektivet Purfict. 

 

”Arbetsprocessen har skiljt sig från hur vi vanligtvis arbetar, det har varit väldigt spännande att tolka en person; hennes minnen, vad hon gillar, vad hon lyssnar på för musik, vad hon inspireras av.” - Anders Karlsson 

 

Första middagen var i Rodebjers flagship-store i Stockholm den 23 maj.  

 

Läs mer om satsningen Tomorrow’s Table här : tomorrowstable.se)